Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn over de sieraden dan kan je ze natuurlijk terug sturen. Het melden van retour van een product is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Het retourneren gaat heel gemakkelijk en gaat als volgt:

  1. Download en print het formulier voor herroeping en retourneren, vul deze zo volledig mogelijk in en voeg het formulier toe bij je retourzending.
  2. Print via PostNL een label met ons adres, bevestig deze op het pakket.
  3. Verstuur het pakket via een PostNL locatie bij je in de buurt en bewaar het verzendbewijs goed. Nadat je kenbaar hebt gemaakt om een product te retourneren heeft u vanaf dat moment 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.
 

Formulierherroepingsrecht

Terugsturen naar

Stuur je retourpakket naar het onderstaande adres:

  • Do More
  • 6687 AN
  • Molenstraat 4, Angeren
  • Track and trace code naar: info@domore-jewelry.nl
 
De kosten voor het terugsturen komen op rekening van de consument.

Herroepingsrecht

Na het ontvangst van het geretourneerde artikel zullen wij beoordelen of deze nog in goede staat verkeert en compleet is. Indien dit het geval is handelen we uw retour meteen af.

Is het artikel gedragen en hierdoor beschadigd, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel die je hebt betaald.

Als alles goed is storten wij zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen het bedrag terug op je rekening en zullen wij dezelfde betaalmethode gebruiken zoals de koop is gedaan, mits we onderling instemmen op een andere betaalmethode.

Verkeren de producten niet in ‘nieuw’staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in de Do More shop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven staat uitgelegd.