Over Do more

Do More streeft naar een betere wereld.
Eentje zonder kanker!

Wij gaan het meemaken, Een wereld zonder kanker!

O O O

Ik ben ervan overtuigd dat onze generatie kanker gaat overleven. Ik wil hier een steentje aan bijdragen samen met jou! Dit kan niet vroeg genoeg gebeuren, Waarom? Kanker is nog steeds de nummer één doodsoorzaak van Nederland. 

De persoon achter Do More

Even voorstellen

Ik ben Thomas Janssen, 20 jaar en woon in een klein dorpje tussen Arnhem en Nijmegen. Vanaf jongs af aan had ik al een droom om mijn eigen bedrijf te hebben. Door steun van familie, vrienden en mijn studie Ondernemerschap & Retail Management op de HAN ben ik begonnen met Do More.

Waarom ben je begonnen met Do More?

In de zomer van 2018 overleed de zus van mijn toenmalige vriendin op 23 jarige leeftijd aan kanker, Een zware en vooral moeilijke periode met veel verdriet. In de periode erna  kreeg ik sterk de drang om mezelf in te zetten voor de bestrijding van kanker. Dit heb ik uiteindelijk door kunnen zetten met Do More

Wat is je doel?

Mijn uiteindelijke doel is om kanker de wereld uit te helpen. Personen die in de bloei van zijn of haar leven staan mogen niet te overlijden aan kanker. 

Ten eerste wil ik dit doen door heel Nederland kennis te laten maken met Do More en het onderzoek van Support Casper. Hierbij wil ik mensen inspireren en activeren om ook zijn of haar steentje bij te dragen. Hierdoor hebben we in September al een bedrag van €1200 kunnen doneren.

De werkwijze

1. Wij willen jou in beweging zetten

Ten eerste willen wij je inspireren met het verhaal van Do More of het onderzoek van Support Casper. Hierbij hopen we dat je met ons gaat geloven in een wereld zonder kanker. Hierdoor hopen we je ook te kunnen activeren door een steentje bij te willen dragen.

2. Jij kiest welk steentje je wil bijdragen

De armbanden van Do More zijn gemaakt van authentieke natuurstenen. Als jij je steentje wil bijdragen kan jij jouw favoriete armband uitkiezen. Zo draag je letterlijk en figuurlijk je steentje bij.

WIj doneren 33% aan Support Casper

Zodra jij een armbandje hebt gekocht doneren wij namens jou 33% van het aankoopbedrag aan Support Casper.

Onze sieraden

Handgemaakte sieraden

Alle natuursteen armbanden van Do More zijn door ons met de handgemaakt. Zit jouw maat er niet tussen? Niet getreurd, neem contact met ons op en wij maken de armband op maat. Nog een plus puntje: handgemaakt, betekent duurzaam geproduceerd. 

Natuursteen armbanden

Onze natuursteen armbanden kan je uitstekend met elkaar combineren. Daarnaast zijn ze ook makkelijk te combineren met zilveren en/of leren armbanden.

Stijlvolle armbanden

De armbanden zijn ontworpen zodat jij ze elke dag kan dragen, wanneer en waar dan ook. Zo draag je een stijlvolle armband die opvalt bij andere. Hierdoor hopen we ook dat jij mensen over onze sieraden verteld en belangrijker nog, waarom jij een armband heb gekocht.

Blije dragers van Do More

Heren kralen armband