Thomas Janssen
Thomas Janssen
9 juli 2020

3x Een boodschap achter onze sieraden

Share on facebook
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on whatsapp
Delen

Onze armbanden staan symbool voor de boodschap die wij willen meegeven. Wij willen duidelijk maken dat we niet zomaar een sieradenmerk zijn, want de betekenis achter de armbanden is voor ons vele malen belangrijker. Met de armbanden willen wij ons verhaal en onze boodschap vertellen. In deze blog lees je wat onze boodschap is,.

Van armband naar een boodschap

1. Waar kies jij voor?

De eerste boodschap die we je willen meegeven gaat over een bepaalde keuze, want elke dag maken we bepaalde keuzes. Maar kunnen wij hier ook iets mee veranderen? Wij denken van wel, want ook al zijn de problemen in deze wereld heel groot. Alle Keuzes die wij dagelijks maken, van groot tot klein kunnen samen leiden tot grote veranderingen. De vraag is alleen hoe kunnen wij veranderen en wat gaat er tot nu toe mis?

Wat gaat er mis?

Als voorbeeld nemen we het kopen van kleren. Tijdens het winkelen komen we heel veel kledingstukken tegen waar je uit kunt kiezen. De meeste van deze kledingstukken zijn gemaakt door een groot bedrijf met een fabriek in Azië. Deze bedrijven kijken 9 van de 10 keer niet om naar het klimaat, de omstandigheden in de fabrieken of de gezondheid van mensen in het algemeen. Het gaat ze enkel en alleen om  het verdienen van geld, zoveel mogelijk geld. Zonder dat wij daar bewust over nadenken kiezen wij onbewust voor deze kledingstukken, maar als wij hier bewust mee bezig zijn is er kans tot verandering. Wat nou als je kiest voor een alternatief?

Wat jij zou kunnen veranderen

Wij willen duidelijk maken dat je ook een bewuste keuze  kan maken. Er zijn zoveel mooie organisaties die zich wel zorgen maken over het klimaat, onze gezondheid en de werkomstandigheden in de fabrieken. Bedrijven als Toms, Pink Ribbon, 4Ocean, Woodbird en ook Do More. Zij streven niet naar zoveel mogelijk geld, maar ze proberen allemaal samen met jouw de wereld een stukje mooier te maken en ieder op zijn eigen manier. Deze bedrijven proberen echt iets te veranderen en hier kan jij dus bewust voor kiezen. Dus nu wil ik je nog een keer vragen. Waar kies jij voor?

2. Kunnen wij doneren leuk maken?

Zoals je wellicht weet doneren wij namens jouw 1/3 deel van het aankoopbedrag aan Support Casper. Op deze manier willen wij doneren leuk maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen sneller zijn of haar steentje bijdragen als ze hier iets leuks voor terugkrijgen.

Hoe kan je doneren?

Bij veel goede doelen kan je eenmalig doneren, alleen in de realiteit wordt dit niet veel gedaan. Ook een vast bedrag iedere maand, waarbij je ergens aan vast zit zien veel mensen niet zitten. Vooral jongere mensen die wel graag zijn of haar steentje willen bijdragen, maar dit niet op deze manier willen doen. Daarom willen wij jou den kans geven om op een leuke manier te doneren. Jij kan je steentje bijdragen, waarbij je jezelf of een ander een leuk armbandje cadeau geeft.

Niet alleen een cadeau

Om te laten zien dat jouw bijdrage ook echt iets waard is vinden we het volgende ook belangrijk. Jij vertrouwd ons namelijk met het geld dat je hebt gedoneerd. Voor dit vertrouwen vinden wij dat we de verplichting hebben jouw op de hoogte te houden wat er gebeurd met het geld. Niet alleen als controle, maar ook om je bewust te laten worden van de bijdrage die jij hebt geleverd. Op deze manier hopen we dat jij je meer betrokken voelt bij Do More en het onderzoek van Support Casper.

3. Streven naar een betere wereld

Do More streeft naar een betere wereld. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat Support Casper grote stappen kan zetten richting de genezing van kanker. Ook al lijkt de genezing van kanker ver weg, wie had 10 of 20 jaar geleden gedacht dat we al zoveel kankerpatiënten hebben kunnen helpen? Alleen is dit helaas nog niet genoeg, want iedere dag overlijden nog steeds te veel mensen aan deze vreselijke ziekte.

Samen stappen zetten

Toch hebben we al stappen gezet en we blijven elke dag stappen maken en komen zo dichterbij de genezing van kanker. Samen met jouw willen wij deze stappen blijven maken, waardoor we elke dag een stapje dichterbij komen. De armbanden van Do More staan symbool voor het streven naar een betere wereld. Een wereld zonder kanker.

Je steentje bijdragen

Als de boodschap goed is overgekomen ben je je nu bewust van de keuze die je kan maken. Daarnaast hopen we dat je jezelf een cadeautje gunt als je besluit om je steentje bij te dragen. Ten slotte willen wij samen streven naar een betere wereld, waarbij Do More streeft naar een wereld zonder kanker. Benieuwd naar onze armbandjes? Draag dan je steentje bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van domore-jewelry.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 24 reviews.
X
Blijf op de hoogte en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Met een aankoop draag jij je steentje bij aan de bestrijding van kanker.
Claim 10% korting op je eerste bestelling
Met een aankoop draag jij je steentje bij aan de bestrijding van kanker.
Hey ben je misschien iets vergeten?
profiteer alvast van 10% korting op je eerste bestelling
Met een aankoop draag jij je steentje bij aan de bestrijding van kanker.